Van de penningmeester

Het jaar (2017) is alweer voorbij . 2018 is begonnen. Dit betekent voor mij dat ik het jaarverslag van 2017 moet maken. Voordat dit officieel is zal de kascontrole commissie zich ter controle over de boeken buigen. Daarna kan ik het verslag voor de jaarvergadering in april klaarmaken. Dit verslag wordt op de jaarvergadering uitgereikt. Mochten er onder u zijn die het liever eerder hebben, dan kunnen ze mij een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen en op hun verzoek krijgen ze het dan van mij digitaal toegestuurd.

2018 betekent weer een nieuwe uitdaging waarin wij diverse activiteiten zullen ontplooien. Een der eerste waar ik uw aandacht voor vraag is de RABO CLUBKAS AKTIE

Zoals elk jaar heb ik de Kring weer voor deelname aangemeld en kunnen leden van de Rabo bank twee stemmen uitbrengen op de Kring. Elke stem levert een bedrag op. Dus geef ook uw buren, kennissen en familieleden door dat zij, indien zij lid zijn van de Rabo twee stemmen uit kunnen brengen op de Kring.

In verleden zijn we wel eens op de tweede plaats geëindigd. Dat moeten wij als vereniging met omstreeks 1000 leden toch minstens kunnen evenaren (liever nog overtreffen)!

Graag uw inzet om deze actie voor onze kas een succes te maken

Jan de Vries