Lidmaatschap

De vereniging "Historische Kring Huessen" kent leden, werkende leden en een bestuur. De circa 40 werkende leden zijn actief in secties, in de tentoonstellingscommissie en in de redactie van de verenigingsuitgaven.
Alle leden ontvangen gratis 5 maal per jaar het Kringperiodiek "Mededelingen". Om de 2 jaar ontvangt elk lid een nummer uit de serie "Bijdragen tot de geschiedenis van Huissen".  Leden kunnen gratis  het museum "Hof van Hessen" bezoeken en hebben toegang tot de Kringcollecties. Jaarlijks verzorgt de 'Kring' twee, aan een specifiek onderwerp gewijde tentoonstellingen, die gratis bezocht kunnen worden.

De contributie bedraagt  € 20,- per jaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Totaal aantal leden bedroeg per 1november 2019  plm. 1000 personen. Daarmee is de Historische Kring Huessen relatief (d.w.z. in percentage van de bevolking) een van de grootste verenigingen op historisch gebied in Nederland!

Wilt u de activiteiten van de 'Kring' ondersteunen en tevens op de hoogte blijven van de Huissense geschiedenis, de resultaten van recente opgravingen en al het folkloristische nieuws?
Meld u hier aan als lid!

Hebt u interesse om zelf actief te zijn bij de 'Kring', dan kunt u dit kenbaar maken via dit contactformulier.

Voor nadere inlichtingen betreffende het lidmaatschap kunt u zich wenden tot de Ledenadministratie:
A. Hoek-Driessen, Hofmeesterij 32, 6852 ND Huissen,    T.  026-3257328     E.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.